once again back is the incredible
rhyme animal
Brojač posjeta
22522
Blog
utorak, travanj 1, 2008
Do sada su sve top-liste filmskih zlikovaca uključivale samo muške likove. Ali ne i ova. Ovo je slafkova lagana lista top5 najjebozovnijih, najluđih, najbolesnijih i najzločestijih filmskih zlikovki. I dvije kao bonus. Ajmo redom:

#1 - Lola, (Transporter 2, Kate Nauta)


Ova treba je bolesna u glavu. I dobila bi ga u glavu. Mislim, nisam neki fan niti plavuša, niti kratkokosih, ali ova je toliko jebeno luda da sam dobio raging hardon kada sam je vidio što i kako radi. Onak, polugola luđakinja roka iz gunova i nema nikakvih problema s kidnapiranjem djevojčice. Šteta što na kraju završi napiknuta na nekakve metalne šiljke u dnevnom boravku svog zlog mafijaša. (Tko još drži metalne šiljke u dnevnom boravku? Zli mafijaši koji jebu prejebene i poremećene pičke, očigledno.)


#2 - Gogo Yubari, (Kill Bill, Chiaki Kuriyama)


Maloljetna. Luda. Japanka. Ne znam što me više plaši - to kaj bez problema izreže tipa koji bi je jebo, taj luđački pogled ili ono zlo hihotanje kada joj The Bride kaže da će je poštedjeti kada ode. I kakav je to bolesni izbor oružja?! Jebena metalna kugla na jebenom lancu! Nemreš bit normalan i izabrati ovako nešto kao oružje. Dodatne bodove dobiva ovom odoricom srednjoškolke. Sasvim zasluženo dobiva letvu s par čavala vugla. 


#3 - O-Ren Ishii, (Kill Bill, Lucy Liu)


Drugi zli komad iz Kill Billa. Lucy je oduvijek bila totalni komad, ali s katanom u ruci odlazi u totalno nove dimenzije jebozovnosti. Prekrasno lice, kose bademaste oči, duga crna kosa i odsjaj japanskog čelika. Teško da može bolje. Jedina stvar jebozovnija od superhawt komada s katanom je superhawt komad s katanom kojeg trpam zguza. 


#4 - Satanico Pandemonium, (From dusk till dawn, Salma Hayek)


Morate priznati da Tarantino zna odabrati jebozovnog pičona za ulogu negativke. Cijeli film kao da vodi do scene salminog plesa, a sve nakon toga je... mutno. Percepcija mi se smanji odlaskom krvi u kitu. Nevjerojatno da se iz ovakve božice seksa Salma bez imalo problema pretvori u totalnog morža u Fridi. Brrrrr, još me stresu trnci kada se sjetim onih obrva. WTF?


#5 - Xenia Onatopp, (Golden Eye, Famke Janssen)


Fatalna Famke kao ruska agentica koja metu ubija - seksom. Točnije, davljenjem stiskom bedara. Sama idejaiza ovoga je u rangu one iz loših vampirskih romana gdje pohotne vampirice grizu muškarce za kurac dok ovi svršavaju u njihova usta. Jebiga, sada sam se pogubio kaj sam htio reći o Famke. Uglavnom, brijem da bih riskirao. I nisam jedini.


Bonus zlikovka #1 - Number 6, (Battlestar Galactica, Tricia Helfer)


Hladnokrvni stroj za ubijanje novorođenčadi u kolicima i uništavanju ljudske vrste u jednom od najvrućih tijela koje je SF ikada vidio. Da stvar bude bolja - kopija ima preko nekoliko i uopće nije teško zamisliti ih sve na jednoj hrpi. Vlažnoj, stenjajućoj, pohotnoj hrpi platinastih plavuša. O crvenokosim modelima bolje da niti ne počinjem. RAWR


Bonus zlikovka #2 - Kathy Bates, (Misery, Annie Wilkes)


Okej, ova nemre bit jebozovna niti nakon ne znam kolike suše, ali nemrem je ne spomenuti kada su tema zlikovke. Dan danas kada se sjetim filma i ove ludače - oblije me hladan znoj. Možda i najveći psihopat od svih do sada nabrojanih (definitivno najveća po volumenu), Kathy mora biti na listi. Ovako nešto može nastati samo u Kingovoj glavi. Mene strah čega tamo sve nema. A tek kada se sjetim IT i onog prokletog klauna... Uh.


slafko @ 21:05 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.